30 Haziran 2013 Pazar

Mercedes CLA 45 AMG + Edition 1

AMG departmanı CLA 45 için yeni bir çalışma yaptı ve ortaya çıkan sonuç bu oldu :
Mercedes CLA 45 AMG Edition 1

CLA 45 AMG den farklı  olarak Edition 1 de siyah arka spoiler, koyu giri desen çalışmaları, mat siyah jantlar ve tekerlekler, aynalar ile ön ızgarada kullanılan kırmızı şeritler çarpıcı bir görünüm kazandırmış. Bu çarpıcılığa içeride yardımcı olan ise Artico deri ve yine kırmızı şeritler olmuş. 2,0 litrelik motor CLA 45 AMG de kullanılanın ki ile aynı. Motor 360 hp ve 460 Nm tork değerine sahip. 0-100 hızlanmasını 4.6 sn de tamamlayan model, 250 km ile sınırlandırılmış.

Opel Cascada

Opel strateji ve reklam uzmanlarına göre : Açık hava, premium stil....

Opel-Cascada

 4.7 metrelik  uzun gövdesi ile dört yetişkini birden konfor içinde ağırlayabileceğini vaat eden Cascada ön farlarda krom arka farlarda Led desteğiyle yenilikçi yapısını ortaya koyuyor.
Kontrast dikiş ve saten krom ile yumuşak yüzeyli malzemeler ve dokular üstün bir işçilik duygusu uyandırılması için tasarlanmış.
    Tavan 17 saniyede açılabiliyor, 19 saniyede ise kapanabiliyor. 240 km/h hızda bile max 3 cm bozulma oranı bez tavanın güçlü olduğunu bizlere gösteriyor.
    Tavan kapalı konumdayken 350 litre, açık konumdayken 280 litrelik bagaj hacmi sunuyor.  Elektrikli FlexFold sistemi, arka koltukları tek veya birlikte öne doğru katlayarak daha uzun veya daha büyük eşyaların taşınmasına olanak veriyor.
    Daha önce Insignia OPC ve Astra GTC’de kullanılan gelişmiş HiPerStrut ön süspansiyon ve Watt’s bağlantılı arka süspansiyon bu araçta birlikte kullanılmış.
    Motorlar arasında çığır açan 143 kW (195 HP) 2.0 BiTurbo CDTI dizel ve 125 kW (170 HP) doğrudan enjeksiyonlu1.6 SIDI benzinli motor bulunuyor.

Belli ki Opel bu modelle prestijini arttırmak ve premium algısını arttırmak istiyor. Bakalım başarabilecek mi?

Merhaba!


Merhabalar! Adım Çağdaş. Blog işlerinde yeniyim. yapmaya çalışacağım ve umarım yapabileceğim şey otomobiller üzerine bir kaç kelam edip kafalardaki soru işaretlerini gidermek ve sizlere yardımcı olmak. Umarım becerebilirim.