1 Temmuz 2013 Pazartesi

Ve Karşınızda Yeni Astra GTC

   
Astra OPC
    Yeni Opel Astra OPC gelmiş geçmiş en güçlü Astra unvanına sahip safkan bir yarış otomobili iddası ile yola çıkıyor . 2.0 turbo motora sahip Astra OPC 400 Nm’lik tork sunuyor. İnce ayar verilmiş ve alçaltılmış şasi, HiPerStrut ön süspansiyon ve Watt’s bağlantılı arka süspansiyon sistemleri ile sunulan OPC Astra iyi bir yol tutuş deneyimi vaad ediyor. Sürekli Süspansiyon Kontrolü ve hıza duyarlı elektro hidrolik direksiyona  sahip FlexRide ise sürüş dinamiklerini kontrol altında tutmanıza olanak sağlaması için tasarlanmış.


    Opel Astra OPC’nin iç tasarımı yan desteklere sahip 6 yönlü spor koltuklarla geliştirilmiş sürüş pozisyonu araçla tek yürek olmanız için tasarlanmış. Alüminyum spor pedallar, düz tabanlı deri spor direksiyon simidi ve OPC’ye özel göstergeler iç mekana dinamizm katıyor.


    Eğer aracınız ve sürüş stiliniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız opsiyonel akıllı telefon arayüzü ile devreye giren, iPhone veya iPod üzerinden çalışan PowerApp uygulaması sizlere 7 farklı göstergeden,yer çekimi kuvveti ve anlık motor torku gibi tüm performans verilerini sunuyor.

Belli ki Opel bu modeliyle yarış ruhunu sokağa adapte etmek istiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder